Nuffnang Gadget

March 4, 2013

Goodies Adam Tempah Kat Mana??

Ada yang tanya kat mana Alycia tempah goodies birthday Adam tu...
buat sendiri ker??
ehhh, idak lah... memang niat di hati nak buat sendiri, tapi sebab kan kesuntukan masa dan tak kreatif, 
so kami ambik jalan pintas carik orang buatkan...
lagipun dapat jugak kita membantu sesama insan kan hehe...

ok, Alycia just google ajer sebenarnya nak carok goodies birthday...
sekali terjumpa blog Partees and Such milik Yaya ...

bila tengok item-itemnya macam menarik, terus call dan tanya dan terus order...
takde fikir panjang...

Tema untuk Goodies Adam = Cars ...

-- White bag with sticker --

-- mini mineral water with sticker --

-- coklat cars with sticker --

zoom sikit kat coklat ni ...
;
;
;


Alhamdulilah... sangat berpuas hati dengan design dan layanan daripada Yaya...
so lepas ni korang bole tengok ke blog Partees and Such milik Yaya
kalau nak order untuk apa-apa event...

Untuk majlis wedding adik nanti pun Alycia order Yasin dan goodies untuk kanak-kanak daripada Partees and Such milik Yaya ...

tengkiu Yaya kerana merealisasikan impian Adam dengan tema Cars ;)


7 yang komen:

syawalsimpsons said...

ooo..pasni boleh terjah sini ni

Farisha Lyssa Farish said...

selalu tengok blog partees n such tu.. cntik2 design die

zarena heeney said...

wah bagus nie
blh la tempah jgk utk apa2 special event

mekchu said...

aku hari tu bagai nak menggila carik org yg boleh buat goodies.. main terjah je dan nasib ok..

Nad MamaZN said...

Mahal x?

mummy_ayu said...

comel..nak terjah gak la..

Azhafizah Md Nor said...

semestinya akan diterjah..meriah majlis adam.

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com