Nuffnang Gadget

March 14, 2013

Jalan-Jalan @ Menara KL ...

ni acara di bulan Januari 2013... ni dah bulan Mac 2013...
dah 2 bulan tersimpan dalam draft... 
baru teringat nak update hehe dasar pemalas dush dush ...

masa ni Alycia ada Program di Menara PGRM bersama bisnes-bisnes partner...
meraikan bisnes partner yang naik ke Anugerah SM/SSM Hai-O Siri 1/2013 ...

tapi kami kat sana tak lama...
so balik tu ingatkan nak balik rumah...
tapi en Ajip melencong pulak ke KL....

akhirnya sampai kat sini ha...

-- nampak tak menara yang tinggi tu... Menara KL ... nampak mendung kan time ni --

pastu cakap kat en Ajip...
"eh papa, takpe ke kita pakai baju camni... dah la semua pakai baju formal..."

sekali nampak ada jugak orang yang dressing cantik-cantik...
rupanya ada wedding kat situ... so, apa ada hal...
terus beli tiket...

en Ajip kata saje dia bawak Adam datang sini...
dah lama janji dengan Adam nak ke Menara KL...
itupun sebagai pre-besday Adam yang nak masuk 4 tahun bulan 2 nanti...

-- Adam ikut mama ke majlis anugerah siap pakai tie lagi --

-- with papa --

-- nampak sayu-sayup jer bangunan kat sekitar KL ni kan --

-- like this picca ... konon-konon buat aksi kiss mama letew --

-- Saya dah 4 tahun okeh !! --

-- kalau nak tengok lebih dekat boleh tengok kat teropong ni --

-- yesss, dapat berdiri sebelah Menara KL --

and last but not least ... ofkos picca kitaowang kat sini ;)



6 yang komen:

Nad MamaZN said...

Brape harga tix naik sini?
Lupa sudaaa

Ensem la adam
Smart abes!

zarena heeney said...

tak pernah naik lg ke atas tu
kesian betul la

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

slalu nk naik mnara k.l ni..tp xnaik2..hihi

syawalsimpsons said...

bestnyer x penah sampai sini lagi...brapa harga masuk tu

Azhafizah Md Nor said...

Tak pernah naik sampai atas pun.tak tahu bila masa nak ke sana padahal bukan jauh mana pun.untunglah kalau ke sana terus naik atas kan.

Azhafizah Md Nor said...

Tak pernah naik sampai atas pun.tak tahu bila masa nak ke sana padahal bukan jauh mana pun.untunglah kalau ke sana terus naik atas kan.

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com