Nuffnang Gadget

March 19, 2013

Kursus Again...

memang tahun ni tahun attend kursus...
tiap-tiap bulan pun dah ada kursus yang nak kena attend...
tapi takpe ... 
kursus = makan, makan = kursus hehe....

semalam dan harini Alycia ada kurus Project Management di KL...
bersama-sama Jabatan/Agensi di bawah MOA...
memang setiap kali datang kursus muka dah boleh kenal ...

siapa sangka, member kursus pun = blogger tegar di alam maya ...

(picca kopipes dari blog Mialiana)

sebelah Alycia tu blogger Mialiana dan lelaki berkemeja putih tu blogger Dennis...

hmmmm. kecik jer kan dunia ni...
pi mai pi mai tang tu jugak kan...


5 yang komen:

syawalsimpsons said...

wahh kursus tu

zarena heeney said...

kursus pun blh jumpa member blogger kan
bestnya

blh la follower pas nie

Mama ADAMAN said...

Jeles....tak dpt pi....this week kursus menimbun jer....

Mia Liana said...

uikkk heheheh tu la asyik makan je... badan pun dah naik ni...

Dennis said...

Meletop. Tetap maintain comel haha

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com