Nuffnang Gadget

March 6, 2013

Langkawi : Laksa Power Yang POWER !!

ada sikit jer lagi entry Langkawi nak habis...
penat acik nak khatamkan entry Langkawi ni ekeke...

dah pernah baca kat Blog Nana pasal Laksa Power ni...
dan memang dah plan pergi Langkawi mesti singgah makan kat Laksa Power ni...

lepas habis bawak budak-budak ke Under Water World, cuaca kat luar memang panas sangat...
padahal dah petang dah pun... cuma cuaca panas lain macam sikit kat Langkawi ni....
dan plan seterusnya kita ke Laksa Power Langkawi...
nak basahkan tekak dan isik tangki perut...

lokasi : senang sangat... laluan ke airport...
kalau lalu mesti dah nampak ada lori-lori kecik tepi jalan...

-- ni signboard Laksa Power Pantai Airport --

kat sini macam-macam ada...
laksa ada... rojak ada... cendol ada...

-- Laksa yang memang power... best giler --

-- rojak pun best jugak --

-- cendol kalau makan time-time panas, sekejap jer masuk kat tekak --

-- lokasi pun strategik... kat bawah pokok... memang ala-ala santai, sambil makan sambil gosip --

so, korang jangan lupa ok singgah kat sini kalau ke Langkawi...
lokasi wajib harus di Langkawi ;)

9 yang komen:

Cik Puan Rara said...

terliurnya tgk rojak tu.

syawalsimpsons said...

sue suke mkn kat sini klo blk umah makcik kat sana

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

mmg power laksa tuh..kuah dia pkat,sdap tuuu:) nk try g lngkawi la.hihi

zarena heeney said...

uihhh pekatnya kuah laksa tu

n 0 e s u h a i m i said...

hi hot mama...salam perkenalan..baru singgah n follow blog ni..mmg hot..hehehe

bikin kasi perut bergelodak kelaparan jer...sedap2 nampaknya

MrS. F!zA said...

laksa power ni mcm best sgt je psl kwn opsi pon bt entri mkn sni..tgk kuah pon nmpk sedap! harus cari nanti ni..kitorg pgi bulan 5 ni..

Azhafizah Md Nor said...

memang macam power je ni.alahai..ntah bile nak sampai ke langkawi lagi ni..

AYuNG said...

perghhh..terliur tengok..hehe
Nak kena carik nanti nih.. =)

ain kaswa said...

Tempat ni ptg2 mmg meriah...kena pulak dgn angin sepoi-sepoi bahasa...mmg santai betul kt sini...
Sy yg org langkawi sendiri pon kalau balik sana mesti lepak kt sini...

Jemput jenguk blog sy
www.ainkaswa.blogspot.com

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com