Nuffnang Gadget

March 15, 2013

Langkawi : Layan Sunset @ Pantai Chenang...

ok ni dah entry last dah ni kat Langkawi...
lepas bayekkk punya layan Laksa Power, perut pun dah kenyang, hati senang...
aktiviti seterusnya nak ke Pantai Chenang...
sajer release-release tension sambil layan sunset...
lagipun dah tak tahan dengar Kakak Bismi dengan Adam asyik sebut nak mandi laut...
sebab masa ke Underwater World tu dia dah tau ada laut kat situ....

pantai Chenang petang-petang camni memang meriah ...
memang tempat paling havoc di Langkawi ni...
kalau nak tengok minah saleh, mat saleh kena datang ke Pantai Chenang....

-- time sampai ni pun dah dekat pukul 6.00 petang... nyaman jer rasa time ni --

Bila Adam dengan Kakak Bismi dah sibuk nak ke pantai,
Alycia pulak layan buat foot reflexology kat situ...
syokkkkk... itupun jadi customer yang last sebab minah thailand tu pun dah nak tutup kedai...

-- Kakak Bismi & Adam main pasir --

-- nasib ada Acu yang rajin tolong layan... mama dah tak larat, perut dah kenyang hehe --

sekejap jer pun mandi-mandi...
lepas tu terus balik ke homestay...

aktiviti malam tu rehat kat rumah...
datang balik ke Idaman Suri beli kot-kot yang baru teringat  nak beli kekeke...

dan esok tu adalah hari berangkat balik...
memang sekeping gambar pun takdak...
sebab sibuk packing barang yang dah terlebih muatan + dah penat huhu...

bagi korang yang terlepas entry Langkawi ni, boleh tengok kat belah kanan blog Alycia ni...
cariklah Travelog Alycia >> Percutian Langkawi ...
Insya Allah, Langkawi pasti akan ku jejaki lagi...
tak puas sebenarnya jalan-jalan kat sini...
maybe next time datang naik flight...
lebih releks rasanya ...

ok, tengkiu sudi baca...
Insya Allah, jumpa di travelog akan datang ... 
Insya Allah nak ke oversea pulak ;)

layan picca last sunset kat Langkawi...
Subhanallah, indah sungguh ciptaan Allah...








8 yang komen:

Syima ~Mama Kyra~ said...

Cantiknya sunset..kita pun teringin nk pegi lgkawi..maybe hjg thn kot..last pegi thn 2009..x puas ke sana..byk tmpt yg x sempat nk terjah..slh satunya pantai chenang .:)

AYuNG said...

cntekkkk & indaaahhhh =)

syawalsimpsons said...

canteknyer ciptaan allah ni

Nad MamaZN said...

Tak jemu kan p langkawi?
Pasni kite pun teringin nak p lagi
Khas utk shoppung jek
P balik ari haha

Farisha Lyssa Farish said...

akak pegi langkawi walk in ke booking dulu?

Siti Hayati S.hamid said...

cantiknya.. x sampai lagi ke sana..insyaAllah soon :)

zarena heeney said...

cantik sgt gambar last tu...

Azhafizah Md Nor said...

seronok pergi langkawi kan kak..ntah bile nak jejak sini lagi.

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com