Nuffnang Gadget

March 5, 2013

Tempah Kek Cars Kat Mana?

Ni besday kek untuk Adam sempena celebrate besday dia kat Taska...
request dari si anak nak kek Cars...
terpaksalah mama menggoogle mana nak tempah kek Cars ni...
lagi 2 hari majlis nak berlangsung...

google di area Putrajaya, jumpa blog MummyZarraCottage ...

call dulu tanya boleh order ke tak.. 
yelah, biasa mesti nak ambik order seminggu sebelum...
ni lagi 2 hari... nasib baik Mummy Zarra terima...
just cakap kat Mummy Zarra nak kek coklat, tema Cars...
simple decoration pun takpe, janji ada Cars...

akhirnya... siapkah kek Cars Adam...
;
;
;



Adam kata dia suka...
siap ambik Cars atas kek tu bawak balik...

tengkiu Mummy Zarra sebab Adam hepy dapat kek Cars dia ;)

kalau kawan-kawan nak order kek, boleh terjah ke MummyZarraCottage ...



7 yang komen:

MrS. F!zA said...

pandai adam siap amik cars bawak balik yue..mujur kawan2 tak berebut nak car tu..

:: Mrs.Eady :: said...

yummeh!~

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

peminat tegar ni sampai bawa balik umah ..

mummy_ayu said...

comei kekk dia..memang la Adam suka

zarena heeney said...

klu nk tempah kat ena pun boleh :D

Azhafizah Md Nor said...

sedapnya! happy belated bday dadam..

Mummy Zara's Cottage at Putrajaya said...

TQVM DEAR MAMA ADAM...happy dapat cust. yang baik mcm u... hopefully kita boleh berurusan lagi next time... lots of love

Fara Othman
Mummy Zara Cottage

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com