Nuffnang Gadget

March 13, 2013

Wordlesd Wednesday | LEGOLand ...

Tadi baca entry di blog Mekchu pasal pergi Legoland... Dan-Dan terus buat entry u allsssss ... Ni aktiviti santai masa kursus kat Johor bulan lepas... Walaupun kat depan pintu masuk, tp dah jejak kaki... Insya Allah ujung taun ni masuk dalam, tunggu water theme park dia siap...

Eh terpanjang pulak entry wordles ni ... Lalalala ;)

Sent from my BlackBerry®.

8 yang komen:

syawalsimpsons said...

bestnyer dah sampai kan

mimie.. said...

best ke eh masuk dalam tu...klu bagi budak2 mgkn best lah kott kan..

:: Mrs.Eady :: said...

best :)

Nad MamaZN said...

Wa, dh jejak walau dpn pintu gerbang :)

Ala alycia, sori sgt..huhu
Rasa bersalah plak

Nasuha said...

sy teringin nk prgi lego lnd tp blm ada rezeki.

Syima ~Mama Kyra~ said...

wah..dpt bgmbr dpn pintu pun jadi la kan..kita pun nk jejak sana tp lum ada rezeki..eh betul ke waterpark siap hjg thn..nak jgkla terjah..hehe

Zarena Heeney said...

ramai dah jejak kaki ke sana kan

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

Nk pergi..huhu

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com