Nuffnang Gadget

April 2, 2013

Adik Kita Dah Kahwin - Part I

Alhamdulilah... 
selesai dah satu beban...
Jumaat lepas selamat dah adik Alycia nikah dan sanding di rumah family pengantin pompuan kat Tanah Merah Kelantan...
inilah tanggunjawab sebagai anak sulung selepas arwah ayah takde...
 jalankan tanggungjawab nikahkan adik...
satu-satunya anak lelaki dalam family Alycia...

memang lega sangat segalanya dah selesai...
banyak sangat gambar...
so, kita layan dulu gambar yang kezen-kezen share kat fesbuk ni...

-- tema of the day = pink + biru --

-- tukar baju gaun pulak untuk potong kek --

dan last sekali picca bersama family ...


tengkiu semua family - makcik pakcik, sepupu sepapat yang sama-sama pergi mengantar ke Kelantan... 
ada 7 kereta semua yang pergi...

minggu ni kita berkampung lagi kat kampung Alycia pulak untuk majlis sambut menantu...
kawan-kawan blogger pun dijemput datang tau...

tengok kat entry  jemputan ni yer ;)


2 yang komen:

Nad MamaZN said...

Selamat pengantin baru!
Satu-satunya adik ipar pompuan la ek? =)

zarena heeney said...

sudah dpt bakal adik ipar
mesti best kan

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com