Nuffnang Gadget

April 19, 2013

Adik Kita Kawin ~ Part 3...

ok, arini baru nak start buat post pasal wedding adik Alycia...
bila tengok gambar banyak-banyak, rasa nak muntah hijau...
tak tau nak mula dari mana ni ....

ok, start dari gambar majlis bertandang rumah Alycia dulu lah yer...
sebab gambar tu jer yang dah copy dari kamera en Ajip hehe...

tema untuk majlis bertandang rumah kami = lavendar + pink...

so, kami adik beradik dah sepakat pakai kain satu papan sama-sama...
yang family member lain pakai kaler pepel @ pink...

goodies, pelamin, khemah tema = lavendar + pink...

-- fisrt-first mesti gambar orang kuat... kami yang jadi penyambut tetamu... see, kan dah kata baju kami kain sepapan hehe --

-- pengantin bersama mama pengantin --

-- pengantin dengan anak-anak buah... ada 3 orang, coming soon tambah lg sorang --

-- pengantin with family members... en Ajip jer takde dalam gambar sebab dia tukang ambik gambar --

-- pengantin with family kecik kami --

nanti Alycia details kan pulak tentang pelamin tempah kat mana...
goodies pengantin...
meja guest book...
kita orang-orang pompuan ni kan suka kepochi bab-bab camtu...
senang nanti bole buat rujukan kan  kan hehe...

lagi 1, korang pernah tengok pengantin dipikul??
Alhamdulilah, kami dapat buat untuk majlis rumah kami ni...
nanti Alycia share gambar pengantin di pikul ...
hepy weekend ;)


6 yang komen:

mekchu said...

suweet lah lavender + pink.. semua pun suweet.. smpai tak nmpk perantin

Nad MamaZN said...

Pelamin cantik
Pilihan kaler pun cantik
Sume sume pun cantik! :)

Adlin Mohamad said...

cantik tema ..sweet2 je

zarena heeney said...

cantik la warna lavender

Mia Liana said...

wahhhh meriah betul.. semuanya sedondon..

Azhafizah Md Nor said...

combination warna cantik :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com