Nuffnang Gadget

April 29, 2013

Alkisah Guest Book dan Bubble Speech ...

lagi cerita wedding adik Alycia yang tak sudah-sudah hehe...
kali ni nak tunjukkan guest book corner dan bubble speech yang smuanya DIY by adik Alycia...
zaman sekarang ni wedding macam-macam kan...
pre-wedding lah, guest book lah...

ok, yang guest book tu design by en Ajip...
biasanya customer yang ambik pakej pre-wedding akan include skali dengan guest book...
so, kalau kawan-kawan yang nak kawin nak tempah photobook bolehlah berhubung terus dengan en Ajip yer...

-- contoh guest book... ada gambar dan sebelahnya ruang kosong utk tandatangan --

pastu guest book corner pulak kami DIY sendiri jer...
semua barang-barang terpakai...


-- memang disediakan kerusi sekali... senang tetamu nak tengok gambar dan tandatangan kat mana dia suka --

ok, pastu pulak Bubble Speech...
korang tau apa Bubble Speech...
Bubble Speech ni macam kata-kata ringkas untuk ekspresikan diri anda masa tu...
(ayat google tadi kat en Google hehe)...
yang Bubble Speech ni pun adik Alycia buat sendiri...
so, kami letak di meja guest book...

-- pengantin --

-- gambar ramai-ramai with pengantin --

-- kakak pengantin hehe --

-- lagi kakak pengantin --

-- anak buah pengantin --


5 yang komen:

Nad MamaZN said...

Comel gmbr dadam ngan kak bismi tu ;)

syawalsimpsons said...

cumill je memasing ni

zarena heeney said...

comey semuanya

Azhafizah Md Nor said...

cantik..sekarang ni macam macam boleh DIY kan :)

hainom OKje said...

Wah...Dahsyatnya kawen zaman ni hehe....

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com