Nuffnang Gadget

April 18, 2013

It's a day... Officially 31 + 3 ...

yeahhhh.. today is a day...
officially turn to 31 + 3 = 34 years old...
bila umur dah 30 series ni, terasa macam dah matured sangat-sangat walaupun hati sentiasa riang-ria macam umur 25 tahun hehe....

tengkiu pada korang yang wish kat fesbuk... kat sms/wassup...
kat blog... terharu sangat-sangat (terasa macam retis pun ada hik)....

Impian di hari lahir???
sama jer dengan impian wanita-wanita yang lain, semoga kehidupan bahagia dunia akhirat bersama insan tersayang... dikurniakan rezeki yang melimpah ruah dan berjaya dalam kerjaya...
dan tambah lagi 1 tahun ni nak timang baby ke-2 ... 
amin amin amin...


-- my lovely 2 boys --

kenapa letak 31 + 3...
sebab setiap tahun mesti nak usia 31 tu sebab wanita cantik sempurna di usia 31 tahun hehe... 
yang nak masuk 31 tahun boleh baca entry Alycia kat sini .. ...
wajib kopipes hehe...



12 yang komen:

syawalsimpsons said...

happy bufday alycia

mummy_ayu said...

Happy buzzday dear...may all ur wish come true!!!!! ♡♥♡♥

MrS. F!zA said...

happy beday kak! moga dikurniakan kesihatan yg baik dan usia yg pjg..

Nad MamaZN said...

Hepi bday!
Awet muda!
Kite igtkan baru 32 :)

zarena heeney said...

selamat hari jadi
hehehhehehe betul tu cantik di usia 31 thn

Syima ~Mama Kyra~ said...

Ep besday alycia..wish ur dream come true..sebaya la kita beza bln je :D

MaMa CyDa said...

happy besday dear ... sama besday ngan anak aku .... ^_^

::NureeN:: said...

hepi belated besday...
mmm.. next year nureen jd wanita cantik la hehehe

::NureeN:: said...

@::NureeN::
ooopppsss... silap da, nureen ingat hari ni 19hb hehehe... hepi besday yerr bln belated :P

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Selamat Hari Lahir Alycia....semoga impianmu akan dimakbulkn oleh Allah.Aamiin

Z ie said...

hEPPY BIRTHDAY.. SAMA TARIKH DENGAN MY HUBBY.. HEHEHE.. tak pa still muda lagi tuhh..

mekchu said...

happy belated birthday zura dearie.. 34 is just a number..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com