Nuffnang Gadget

April 23, 2013

Kenapa Adam Boy...


oh, Adam sekarang memang dah macam-macam....
makin besar makin banyak mulut dia... macam mak nenek dah rasanya...
takpe, sel-sel otak saling berhubung ...

malam tadi Adam tanya Alycia ... "mama, kenapa Adam boy...."
"kenapa Adam tak girl macam mama...."

erkkkkkk.... mama dah blur... 
tengah memikirkan apa jawapan yang sesuai huhu....

terus macam jawab ...
"yelah, Adam boy sebab nanti Adam boleh kawan dengan papa... papa kan boy..."

"habis mama nak kawan dengan sape...." ~ Adam tanya...

"hmmmm, mama kawan dengan baby mama nanti ... kalau mama ada baby, baby mama girl.. boleh kawan dengan mama...."

lepas ni mesti dia akan tanya balik bila baby girl mama nak ada...
komfemmmm hehe...


7 yang komen:

Nad MamaZN said...

Nanti klu baby pun boy lagi die tanya macam macam gak
Hihi
Kelakar la adam ni
Tp bagus maknanya die dah mula pandai memikir
Tp takyah soalan yg susah susah ek adam hihi

Anonymous said...

Hahhaa...gelak sorang2 papa kt opis ni..

adoiiihaii Adam...Bijak sgt ni..ehehe

Cik Tia said...

takpe .. sel-sel otak saling berhubung. hehe

Adlin Mohamad said...

bijak cam mulut kyra jugak ,,
siap cakap mama ni bercinta ngan papa eyh ..bila kita jawan ya dia cakap yeay mama ngan papa nak kawin ! adehhh mak penin la anaka oiii

zarena heeney said...

sudah pandai fikir adam skang nie

Nana said...

hahahah budak kan gitu la
kdg soklan yg kuar dr mulut dia
buat kita xreti nak jawab

Azhafizah Md Nor said...

hehehe..adam makin bijak.

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com