Nuffnang Gadget

April 16, 2013

Main Bowling With Sepupu-Sepapat ...

ha, masa kecik-kecik dulu dengan sepupu-sepapat main guli...
main baling selipar kat kampung...
main polis entry... main galah panjang...
ni semua dah besar panjang, dah baligh...
dah nak kawin... dah beranak-pinak...
main jer lag bowling hehehe...

aktiviti ni dah lama dah...
sesi meghabiskan baki cuti lepas cuti-cuti kat Janda Baik...
syabas Alycia, entry lama yang diperap-perap jadi pekasam...

jom lah layan gambar kengkawan ;)

-- gaya jer lebih... sebelum membaling wajib kena posing dulu kan --

-- ni team-team budak pompuan pulak sebelum abis sesi membaling... eh, Adam buat apa tu?? dah tido lor --

-- Adam with uncle Bob nya dari Klang --

-- macam-macam gaya ada... semua nak tunjuk skill --

-- chehhh, gaya tuan blog... nampak pro, tapi masuk longkang hehe --

-- ni tukang jaga bola bowling... tu yang last sekali sampai tertido, penat sangat --

-- kaum-kaum ibu pun ada jugak... tapi jadi penyokong kat anak-anak --


Notakaki Alycia : best kan sesekali buat aktiviti macam ni ... 


4 yang komen:

syawalsimpsons said...

dah lama tak join main bowling ni

Adlin Mohamad said...

bestkan hapenning bila kaum kerabat yg join ni pecah bola bowling kkekeke

Nad MamaZN said...

Best best
Nak try gak ar skali hihi

zarena heeney said...

mmg seronok

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com