Nuffnang Gadget

April 29, 2013

Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com ...

saje nak memeriahkan dunia blog...
so, time takde idea nak tulis time tu lah nak join segmen (hehe, Alycia le tu )

lagi pun nak beri sokongan kepada geng-geng blogger...
Mialiana ni member blog + member ofis jugak (walaupun dia jauh nun di Selatan)
dah femes armos jugak dia ni...
ok, lets join ;)

******************************************


Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2013 di Mialiana.com bermula tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.
Senang dan mudah bukan?


15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

11 yang komen:

Diana Azis said...

Salam singgah dari segmen sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

aku eryati said...

dtg dr segmen yg sama..jemput singgah ke entri blog sy ya..
http://eryati.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

singgah dari segmen yang sama.. gud luck yer..;p

http://farahwahyda.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

Mia Liana said...

Salam... Mia datang belek blog ini. Terima kasih ya sudi join Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com

Keputusan pemenang akan diumumkan pada 1 Mei 2013.

Azhafizah Md Nor said...

selamat bersegmen kak alycia :)

Nao Mei said...

Tumpang lalu..tumpang lalu cik akak datang nie..datang nak komen sini


http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

#ciksuzlin said...

Lin datang sini dari segmen yang sama~

http://suzlinazreena.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

Salam perkenalan ^_^

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...datang dari segmen yang sama..dah follow sini,

http://mselim3.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

shafiq said...

hai mama hot ! hehe :P

http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

Mohamad Khairil said...

Assalamualaikum!!!Ada org tak??Datang melawat!!!..Lawat la balik blog saya!! Hua3
http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html...

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dr segmen yg sama..

ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ada buat segmen juga...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com