Nuffnang Gadget

April 24, 2013

Seprise Besday...

dah tua-tua pun (eh, tak lah tua sangat... ;)
ada jugak orang nak sperise besday...
memula hari Ahad lepas tetiba dapat call dari akak Ily ni (member 1 group dlm bisnes)...
katanya ada orang suruh hantarkan coklat...
rupa-rupanya mentor Alycia sis shikin yang nak bagi seprise...
uiiiihhh, baru jer jumpa sis Shikin pagi tadi, takde pulak dia cakap apa-apa...
memang nak suprise sungguh-sungguh ni...
tanjat boboi ... tengkiu so much sis ;)


nilah coklat yang dihantar...
comey kan... sayang pulak nak makan...
sejak dari hari Ahad dapat, sampai arini makan 1 jer...
sebab comey sangat... sayang nak makan hehe...

lepas tu Ahad lepas adik Alycia kat rumah mintak alamat pejabat...
ingatkan nak buat apa...
rupa-rupanya nak seprise hantar hadiah kat ofis...
tadaaaaaaaaaaa...


skirt mermaid kaler cokelat...
oh, boleh lah berayu-ayuan dengan skirt mermaid pasni...
tengkiu Acu Adam a.k.a Cikgu Reen...
lepas ni dah posting cikgu, nak hadiah lagi besttt tauuu (demand jugak)...

sperise en Ajip ???
;
;
;


Alhamdulilah dah celebrate Ahad lepas...
walaupun lewat sebab tugasan job wedding...
tengkiu babehhh... tengkiu Adam ...
sayang 2 orang ni ketat-ketattt...


5 yang komen:

Nad MamaZN said...

Byk surprise! :)

ieda immi said...

eppy bday dear !
seronok kan bila bdy kita org celebrate dan ingat !
akak hubby selalu lupa + akk lak selalu ingatkan dia beli adiah .. huhu aci !

Syima ~Mama Kyra~ said...

Amboi byknya serprise..kita jgk xde seperise..kekeke

zarena heeney said...

seronoknya bila ada surprise nie

Azhafizah Md Nor said...

Happy belated bday kakak alycia sayang..may God bless you.aminn

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com