Nuffnang Gadget

May 8, 2013

Bila Adam dan Mama Berkongsi Tab...

ohhh, budak-budak zaman sekarang...
sangat-sangat celik IT kan...
kita dulu masa kecik-kecik nak pegang kalkulator pun susah...
inikan tab...

but we can't stop the technology right...
so, bila mama sibuk nak ber Samsung Tab, belikan si anak 'samsung tab cap ayam'...
akhirnya samsung tab mahal mama jugak yang dicarik huhu...

so, bila mama dan anak berkongsi tab yang sama...
icon kat tab lagi banyak untuk si anak...
mama install yang penting-penting jer...
harini bagi, tengok esok dah penuh dengan game sebab dah pandai install sendiri kan...

pastu mama yang baik ati ni delete lah balik mana yang tak berkenan...
nanti balik keje tengok dah penuh balik huhu....

-- ini page untuk Adam... kan dah kata meriah dengan game --

-- ini page untuk mama... tengok, sikit jer kan icon kat situ --

hmmmm, korang ada pengalaman sama macam Alycia tak...
berebut-rebut notebook/tab/handphone dengan anak??


2 yang komen:

Nad MamaZN said...

tab ipad sume kitorg takde
Tapi ada belikan tab cap ayam kat zakwan
Tp hp mak pak die jugak yg die nak

MrS. F!zA said...

dlu dlm pntang smpi nak ngis rasa..haha naman belikan ipad utk kita online last2 darwsiy yg konker..langsung mama tkleh pegang tau.sampai papa kena belikan tab samsung plk kt mama..hahaha darwsiy pon mcm adam suka install sdri..pstu kitorg set pasword.

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com