Nuffnang Gadget

May 10, 2013

Demam Pilihanraya Lagi Kah???


Assalammualaikum...
salam Jumaat yang barakah untuk semua...
sekarang ni malas sangat nak buka Facebook...
bukak sekejap jer pastu tutup...
bukan apa, malas nak dengar sana sini orang sibuk pasal politik...
ini tak betul, itu betul... sana betul sini tak betul...

yang penting bersyukur dengan setiap rezeki dan anugerah yang kita ada kan...
enjoy the life...
janji cukup makan dan cukup pakai...
janji tak merempat mintak simpati kat orang kan...
as we are still alive. In appreciating life mode (pinjam kata-kata seorang sahabat di Fesbuk)

# sekadar luahan rasa... tiada kaitan dengan yang hidup atau yang telah tiada... 


3 yang komen:

Nad MamaZN said...

Masing masing adaaaa jek tak puas hati
Tah bila nak reda ntah
Hmmmm

Alycia, esok kite nk p alamanda
Apa program alycia?
Ehhh, nnt kite wassap la ek

syawalsimpsons said...

yee sokong sangat...masing2 tak puas hati...adoi semak je wall bila ada yg like dan shared kan

Azhafizah Md Nor said...

selagi tak puas hati selagi tu lah politik berkumandang kak..tu lah kan..kena sentiasa bersyukur.

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com