Nuffnang Gadget

May 9, 2013

Hadiah Untuk Follower Setia...


oh mintak maaf kawan-kawan...
bukan lupa nak umumkan siapa yang menang untuk Segmen Follow & Menang ni...
tapi acikkkkk tak hengat (bole camtu hehe)...

ok, ada 9 orang follower yang join :

2. sweets

tengkiu pada semua follower yang sudi join ...

dan seperti yang dibagitau sebelum ni hadiah adalah :

Hadiah :
3 FM Langkawi dan 2 FM Kebaya Nyonya...

so, jom kita tengok siapa yang kena ...
;
;
;
;

FM LANGKAWI :
2. sweets

FM KEBAYA NYONYA :

So jangan lupa okay semua yang menang ni bagi details (Nama, Alamat dan No. Telefon) ...
emel ke deqya2000@yahoo.com...
Nanti Alycia nak poskan...
kalau lambat Alycia pick pemenang yang baru okeh ;)

Nad MamaZN  nanti Alycia pos sekali dengan hadiah FM Melaka dulu...
Syawalsimpsons tak perlu kot...
nanti kita jumpa laga-laga pipi kasi by hand...
ok daaaa....

Tunggulah yer untuk next contest hadiah photoshoot tu...
ntah bila pulak tuan blog nak annaunce huhu...


6 yang komen:

Siti Hayati S.Hamid (Yatt) said...

wahhh.. seronoknya.. main2 jer boleh menang..huhuhu..tq dear Alycia Hot Mama..

ni detail yatt :
SITI HAYATI S.HAMID
JABATAN AUDIT NEGARA
NO. 13, PUSAT NIAGA PAYA KELADI
20000 KUALA TERENGGANU
TERENGGANU
0137378394

syawalsimpsons said...

ok set...kiter laga2 pp nnt yee...whatss app ok

Nad MamaZN said...

Ala nk jmpe jugak.. Huhu ;)

siti alfakhishah aman said...

yey.. saya email address k..

Azhafizah Md Nor said...

tahniah kepada yang menang :) bertuah kan dapat hadiah dari kak alycia.

Dennis said...

Eh, tak tahu plak ada segmen nie. Kalau tau mesti nak join n buat kecoh kat sini hahahahahaha

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com