Nuffnang Gadget

May 3, 2013

Jom Kita Mengundi ...


Insya Allah... 
5 Mei 2013 adalah tarikh keramat kepada seluruh rakyat Malaysia...
Pilihanraya Umum ke-13 ...
tarikh untuk kita menunaikan tanggungjawab kita sebagai rakyat...

walau siapa pun pilihan kita, janganlah sampai bersengketa...

-- image dari google... sangat-sangat bersetuju dengan poster ni --

selamat mengundi u allsss...
Insya Allah, Alycia kali ke-3 tahun ni nak mengundi...

maybe harini ramai yang dah start nak balik ke kampung halaman masing-masing...
berhati-hati u allssss...
semoga sampai dengan selamatnya ...

Jom kita mengundi
Jom kita mengundi
Jom kita mengundi
Jom kita mengundi



10 yang komen:

Nad MamaZN said...

Btul tu...
Selamat mengundi! :)

syawalsimpsons said...

selamat mengundi...sue mengundi sini je..putrajaya

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Setuju sangat.. Selamat memgundi yer..;p

Nana said...

wah dah kali ke 3 ek
kita baru pes time hehee
slamat mengundi ek

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Selamat mengundi Alycia...

Hijab Valley said...

Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Promosi dan GA sempena pembukaan blog shop ini sedang diadakan sehingga 30 mei. Jangan lupa follow jg ye.. :)

Terima kasih
~Hijab Valley~
http://hijab-valley.blogspot.com

Hijab Valley said...

Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Promosi dan GA sempena pembukaan blog shop ini sedang diadakan sehingga 30 mei. Jangan lupa follow jg ye.. :)

Terima kasih
~Hijab Valley~
http://hijab-valley.blogspot.com

nur hidayah isa said...

tak pernah lg pergi mengundi. ingat ritu dah daftar dah leh terus undi. rupanya kalau takde kat malaysia kena daftar utk undi pos. tak smpat daftar ritu. rugi satu undi. hehehe

Siti Hayati S.Hamid (Yatt) said...

selamat sudah...

Dennis said...

My Fav Song.... ton shiha sedap

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com