Nuffnang Gadget

May 23, 2013

Karnival Belia Putrajaya 2013 ...


salam smua...
eh, esok public holiday kan... sempena Wesak Day...
so, apa perancangan korang sempena cuti weekend yang panjang 3 hari + next week cuti sekolah...

kalau takde apa-apa perancangan apa kata jom ramai-ramai ke Putrajaya...
sempena Karnival Belia Putrajaya 2013....
bermula dari 23 - 26 Mei 2013 yang akan diadakan di sepanjang 
lima kilometer di Persiaran Perdana dari Presint 6, 18, dan 20...

Ada pelbagai acara yang boleh dilihat...
Antaranya Persembahan Tarian Kebudayaan, pameran-pameran belia, Persembahan Senam Seni, Persembahan Pancaragam Muzik ATM, Nyanyian Artis AF, Klinik Kerjaya, Persembahan Artis dan sebagainya...

untuk maklumat lanjut boleh klik kat ---> SINI...

jom ramai-ramai datang ke Putrajaya...
tiap-tiap tahun pun jadi duta Putrajaya kan ;)

3 yang komen:

syawalsimpsons said...

sue nk g...tp en asbeen tak suke sgt tmpt yg ramai sesak org ni..

Dennis said...

Duta sangat huhu

Azhafizah Md Nor said...

aiyaa..malas betul nak ke putrajaya..confirm jammed sepanjang jalan masuk ni..nak cari parking mesti susah..tapi kalau pg pun best gak kan

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com