Nuffnang Gadget

May 7, 2013

Ke Pesta Buku ...

Alhamdulilah... dapat jugak tahun ni ke Pesta Buku Antarabangsa KL 2013...
kami pergi pada 27 April 2013...
kali ni bawak Adam sekali pergi sebab nak Adam merasai suasana beli buku bersesak-sesak...
mesti tanamkan sikap minat membaca untuk anak-anak dari kecik lagi...

-- sampai-sampai depan PWTC terus posing --

memang sesak sangat time sampai tengah hari tu...
berapa kali ntah pusing carik parking...
tu pun last-last parking kat bangunan The Mall tu...
eh, baru tau yang The Mall tu dah tutup... 
nampak sangat lama tak ke situ hukhuk...

Alhamdulilah, Adam memang sangat behave...
dan dia pun enjoy dapat pilih buku yang dia suka...
biasalah buku budak-budak...
buku aktivit ABC... 123...
dan Alycia ambik pakej Fun Thinker daripada Grolier...
takpelah berhabis duit untuk anak-anak nak belajar kan...
lupakan seketika mama nak beli beg Coach tu hehe...

-- muka kepenatan selepas tawaf sekeliling pesta buku --

-- antara resit dari rembatan pesta buku... resit ni jangan dibuang okeh... kena kumpul dan simpan untuk declare income tax tahun ni --


8 yang komen:

PinKy MoMMa said...

yer memang sangat penat smpai ekon dia pun dah tak rasa sebab ramai sgt orang huhu..berlaga laga tu yang nak pitam tu huhu

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Bestnya dapat join Pesta Buku nie..Ermm kat Penang depa xmau buat ka.. ;p

syawalsimpsons said...

bestnyer dapat G kan..sue gak tak berkesempatan

mummy_ayu said...

Ayu gie hari tu time lunch hari jumaat..memang ramai org..Alycia boleh bawak Adam..lagi la..apa pun..memang best!!

Nad MamaZN said...

Kite tggu nayli beso sket la.. Cm payah jek nal bersesak sambil dukung budak huhu

Ann@zanyra said...

N pergi ari ahad 28 April kul930pagi dh sampai..rambang mata tgk buku..kali ni lg besar dn meriah kan:)

Adlin Mohamad said...

sesak dlm pernah gi taun lepas time tu kyreen bby lagi hihihi taun ni xsanggup angkut 3 org

Dennis said...

Sedih tak dapat nak ber pesta buka tahun nie. Pesta PRU13 gamaknya. Kehulu hilir turun padang bertemu rakyat. Pengsan

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com