Nuffnang Gadget

May 28, 2013

Nak Tengok Fast & Furious 6 Tapi...


ni kejadian hari Jumaat lepas...
en Ajip ajak pergi tengok wayang citer Fast and Furious 6...
semangat okeh book ticket online lagi...

sampai hari kejadian hari, terus dengan bangga ke kaunter e-Ticket...
eksyen lah kan tak payah nak beratur bagai sebab dah booking online hehe...
lepas dapat jer tiket, terus brader yang jaga tiket tu cakap...
"bang, citer ni hanya untuk 18 tahun ke atas jer... budak-budak memang tak boleh masuk...."
lepas tu en Ajip tanya lah bebetul yeke... 
sebab before ni kitaorang tengok wayang bole jer masuk bawak Adam...
memang orang brader tu kata tak boleh...
sebab tu ada cop 18 kat situ...

adoi, tiket dah beli 2... ambik couple sit lagi... camne ni...
pastu Alycia cakap takpelah, kalau papa nak tengok takpelah...
mama bawak lah Adam jalan-jalan kat IOI ni...
pastu en Ajip kata tak best lah dia tengok sorang...

dia suruh jugak Alycia dengan Adam tengok wayang...
akhirnya tengok preview movie apa tengah on sekarang...
nampak citer EPIC...
so, terus booking tiket citer EPIC untuk Alycia dan Adam...

-- best jugak citer EPIC ni... tentang makhluk kerdil kat hutan... bila tanya Adam tengok citer apa, dia kata citer bird --

yang tiket Fast & Furious 6 tu kami jual kat kapel yang sedang beratur nak beli tiket...
so en Ajip ambik tiket sorang...

so, pengalaman sungguh...
lepas ni kena alert before booking tiket tengok dulu bole bawak budak-budak ke tak huhu...


7 yang komen:

mama tisya said...

mmg kena alert...kitorang pernah gk nk tgk citer tu tp citer tu kategori 18 keatas...hubby la p booking tanpa kita sbb kita mmg check tp nasibaik time kt kaunter bole tukar citer lain

syawalsimpsons said...

mmm..sue nak tgk gak..mmg harapan la..kalo mak ado kat umah baru boleh G tengok...kalo tak mmg tgk citer lain la

MaMa CyDa said...

aku buking on9 gak ... masa amik tiket kat kaunter tuh, siap bdk tuh swuh aku tulis no ic n pesan citer nih utk 18 ke atas jek ... huehuehuehue sebaik mmg plan tgk berdua ngan hasben ^_^

mekchu said...

kannnnn dah... kitorang pun terkena.. kahkahkah dan last2 3-3 pun tgk epic.. nasib best cerita tu..

Nad MamaZN said...

Naseb baek tiket bleh dijual kt org lain..

Azhafizah Md Nor said...

fiza pun tak tengok lagi citer ni..pasni kena check details before booking kan kak..hee

zarena heeney said...

baru jea nak tgk bwk anak2

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com