Nuffnang Gadget

May 31, 2013

Projek Membuat Coklat...

masa dapat hadiah coklat dari Alycia punya super  mentor dalam bisnes ~ Sis Shikin, 
terus belek-belek coklat yang dapat tu...
comeynya... macam sayang nak makan...
tetiba dapat idea macam nak try buat coklat...
google cara-cara membuat homemade coklat...
lorrrr, sonang jo...

-- ni coklat yang dapat hadiah besday --

just cairkan coklat cara double boil...
pastu masukkan dalam acuan...
masuklah apa-apa nak letak kat coklat tu...
kacang ke, almond ke, kismis ke...
sejuk dalam peti ais...
tadaaaaaaaaaaa... dah jadi...

-- projek coklat malam semalam... ni flavor strawbery... tersalah beli sebenarnya, ingatkan coklat rupanya strawbery... tapi sedap hehe --

ok, malam ni nak buat coklat lagi...
esok sepupu tunang bolehlah bagi hadiah sempena dia tunang ;)

4 yang komen:

syawalsimpsons said...

alamak sedap pulok cekelat ni

PinKy MoMMa said...

stoberiii ai like..sebab warna dia hahaha..boleh tak camtu ;p

zarena heeney said...

cantiknya warna dia

Lynn Hamzah said...

memang senang buat choc nie...antara rajin dengan tidak jer...hehehehe...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com