Nuffnang Gadget

May 17, 2013

Sakit Mental Ke Bila Upload Makanan...

ingat lagi tak, last week kecoh sekejap kat fesbuk pasal ada yang share 
Kegilaan Memuat Naik Gambar Makanan Ke Dalam Laman Sosial/Internet 
>> Petanda Orang Sakit Mental...


ramai jugak lah yang bagi komen negatif... 
tak setuju dengan statement tersebut....

bagi Alycia kadang-kadang kita upload gambar makanan takde niat apa pun...
just for sharing... sharing tempat makan tu kat mana...
so nanti kalau ada yang berminat bolehlah pergi...
sharing apa yang kita masak...
kot-kot ada yang buntu nak masak apa, bolehlah dapat idea kan... kan...

so, start haritu hari-hari akak memuatnaik gambar makanan kat Istagram...
lantakkkk lah orang nak kata mental ke tak kan ...

-- puyuh salai masak lemak cili api versi pilah --

-- nasi kandaq kat pelita Nasi Kandar --

-- telur masak kicap en Ajip masak --

apa komen korang tentang isu ni??
jom ramai-ramai kita share ;)


4 yang komen:

Kakizan Omar said...

aik.. nak share keseronokan pun dikata sakit mental ekk... abih camner pulak ngn orang yang suka upload gambar sendiri yang buat aksi2 yang kurang sesuai di tonton oleh semua lapisan masyarakat.. camner tuh?.. heheheh pendapat jer.. tapi boleh difikirkan.. upload gambar makanan .. apa ada hal. ye tak?..

syawalsimpsons said...

saya tak mental jugak..kikikiki

Adlin Mohamad said...

HAHAHHA KITA X AMIK PANDANG PUN ARTIKEL NI ..KITA SUKA UPLOAD GAMBO FOOD KEKEKKE

Dennis said...

Alah, orang yang tulis artikel tu kot yang sakit jiwa. jeles kannn hahaha

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com