Nuffnang Gadget

May 17, 2013

Seksi Ke Lisa Surihani...

 seksi ke Lisa Surihani ni???
ni adalah antara keywords blog Alycia minggu ni - lisa surihani seksi...


aihhhhh, siapa lah yer yang nak carik gambar seksi Lisa tu...
so far, sejak Lisa jadi artis ni suka dengan cara penampilan Lisa...
takdelah pulak seksi...
sederhana dan sweet jer dia...
lagi-lagi sekarang ni dah jadi Follower Lisa kat Istagram hehe...
sempat google beberapa gambar Lisa yang sweet tak seksi ;)

-- ni comey jer kan... antara fesyen yang menjadi pilihan dalam majalah Intrend --

-- red carpet with her hasben Yusri --

-- ni pun sweet jugak dengan Yusri --

-- ni pun suka jugak... sweet pinky --

-- Lisa pakai tudung camni pun sweet jugakk --

pendek kata, apa fesyen artis semuanya pun sweet kan ;)

3 yang komen:

syawalsimpsons said...

lisa surihani tak seksi..suke tgk dier

zarena heeney said...

suka ngan lisa sbb dia mmg comey orgnya kan

Hasan Amran said...

sama2 doakan dia bertudung as soon as possible....

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com