Nuffnang Gadget

May 10, 2013

Special Wish Buat Yang Bergelar Ibu...

Oh ya, start bulan Mei pastinya dunia meraikan hari yang istimewa buat kita sebagai wanita...
Apa lagi kalau bukan Hari Ibu...
Tahun ni sambutan Hari Ibu akan disambut pada 12 Mei 2013 bersamaan hari Ahad...
dan pastinya sebagai anak, kita sentiasa akan kenang jasa dan pengorbanan ayah dan ibu kita kan...
lagi-lagi bila kita pun dah jadi ibu...

khas buat kawan-kawan, Alycia ucapkan Selamat Hari Ibu buat semua...
kepada yang masih ada ibu, buatlah yang terbaik buat ibu kita... 
kerana kita masih ada salah satu cabang doa yang sentiasa akan dimakbulkan oleh Allah iaitu doa seorang ibu...
bagi ibu telah tiada, usahlah bersedih kerana doa anak yang soleh itu bekalan buat mereka di sana...

Selamat Hari Ibu kawan-kawan ;)


-- Mama, i love u... terima kasih kerana melahirkan, membesar kan kami adik-beradik --

oh ya, sempena Hari Ibu kami di Alycia Premium Beautiful menjanjikan sesuatu yang istimewa buat semua fans yang sentiasa menyokong kami...




6 yang komen:

Nad MamaZN said...

Happy mother's day jugak! :)

MrS. F!zA said...

ibu dan anak sama muka! mcm 2 beradik plk..hehe

Ann Ishak said...

selamat hari ibu untuk Alycia jugak

Azhafizah Md Nor said...

Happy mothers days untuk akak dan ibu akak dan semua ibu ibu.setiap hari adalah hari ibu :)

BUNDA a.k.a KN said...

assalamualaikum...selamat hari ibu...

Dennis said...

Amboi, mama vogue

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com