Nuffnang Gadget

June 21, 2013

Bandung : Foto @ Di Tangkubang Perahu ...

selalunya kalau orang-orang biasa macam kita ni ambik gambar nampak biasa jer kan...
takde nilai seni pun...

tapi kalau photografer yang ambik gambar, nampak lebih berseni...

nilah foto yang di shoot oleh en Ajip untuk 2 insan tersayang dia haha...
Alhamdulilah, sekarang dah senang dah tak payah nak hire photographer ...
anak-bini dipaksa jadi model jap untuk dapatkan moment yang menarik...
tengkiu papa ;)

ni gambar di Tangkuban Perahu...
entrynya later-later ...



Notakaki Alycia : next week nak kena outstation lagi .. aduhhh hai... bulan ni dah 3 kali nak kapal terbang nampaknya...

6 yang komen:

mama tisya said...

untung la suami photographer so tkyh susah2 hire photographer dh

syawalsimpsons said...

cantik la...

Nad MamaZN said...

Adam mmg ada gaya model la
Smart giler!

Adlin Mohamad said...

cantik2 untung la asben PG leh tumpang posing gambar can tik ehhehe

zarena heeney said...

cantik la view tempat alycia berposing tu

Siti Hayati S.hamid said...

bila la nak gi sana :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com