Nuffnang Gadget

June 1, 2013

Cuti Sekolah = Orang Kawin...

salam korang... apa aktiviti korang weekend ni...
perasan tak kalau start jer cuti sekolah mesti penuh dengan jemputan kawin kan...
kalau kat Kampung berderet-deret khemah sepanjang jalan balik kampung... Macau-macam kaler ada...

harini pun Alycia menghadiri majlis tunang sepupu di serendah...
jem jalan kat highway ni...

ok, selamat bertunang izzudin dan aty...
selamat berhujung minggu untuk kawan-kawan ;)


posted from Bloggeroid


4 yang komen:

Azhafizah Md Nor said...

aktiviti fiza minggu ni siapkan kerja je la dan buat persiapan apa yang patut..ok kak selamat enjoy di majlis tunang dan kahwin :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Alycia..dr semlm & arini k.atie pon sbk memenuhi udangan majlis perkahwinan gak.Anak2 ada kat umah..dapo kena berasap gak :)

mummy_ayu said...

tu la..memang ramai org kawin & ramai gak yg sambut ulantahun perkahwinan.. :-)

zarena heeney said...

betul tu

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com