Nuffnang Gadget

June 18, 2013

Jumpe Teman Blogger Di Malam Hari...

first of all, thank you kepada blogger Nad Mama Zakwan-Nayli yang ada buat entry pasal jumpe sekejap kat Putrajaya ni kat SINI...

ye betul kata Nad...
sebenarnya plan dah lama nak jumpe...
sekejap Nad ada hal, sekejap Alycia ada hal...
tu pun kebetulan dapat sms daripada Nad kata ada di Putrajaya...
kebetulan time tu Alycia masih di kampung...
tapi dalam hati kata takpelah, Insya Allah ada rezeki dapat jumpe...

tup-tup Alycia sampai Putrajaya, Nad dah nak balik...
tapi cakap kat Nad nak jumpe sekejap jadilah kat tepi jalan mana-mana pun takpe...

last-last ada rezeki jugak jumpe laga-laga pipi ;)

sebenarnya nak sangat jumpe sebab dah lama hutang FM yang Nad menang kat blog Alycia...

-- gambar cilok dari blog Nad --

nice to meet u Nad...
Insya Allah, lain kali datang Putrajaya bole singgah kat rumah pulak ;)

Notakaki Alycia : masih ada hutang FM dengan Sue Syawalsimpson dan 2 lagi blogger. Insya Allah, lepas training kat KL ni Alycia jumpe Sue dan pos 2 lagi FM tu yer ;)


7 yang komen:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Alycia,bestnya jumpa rakan bloggerkan...selalu tegur kat alam maya jer :)

syawalsimpsons said...

ok set..nnt roger2 ok..nnt kiter jumpe

Adlin Mohamad said...

finaly laga2 pipi jugak eyh ..lama gak x jumpa u la b anak dah 3 pun hehehe

Cik Puan Rara said...

heee best nya dpt jumpa blogger,

Nad MamaZN said...

Oo sue pun blum dpt lagi ke?
Kalau tau bleh set masa bila2
Gather ramai ramai kan?
Hehe
Takpe next time
Ni pun dah hepi sgt dh
Nice to meet u too alycia&adam! :)

zarena heeney said...

mmg seronok dpt berlaga2 pipi nie kan

Mia Liana said...

amboiiii.. tak ajak pun...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com