Nuffnang Gadget

June 20, 2013

Lori Bomba Adam...

entry semalam, Alycia cakap sempena father's day Adam mintak papa dia tolong buatkan lori bpmba...
dari morphan set yang Alycia beli dari grolier ...
jom tengok jadi ke tak jadi lori bomba Adam ni...


ni sedang tekun lihat step by step cara-cara nak jadikan lori bomba ... 

dan setelah lama Adam menanti tadaaaaaaaaaaaaaa...
;
;
;

siap jugak lori bomba Adam sempena hari bapa ;)

-- bangga dah siap lori bomba --
-- selain lori bomba, dapat jugak papa siapkan burung kakak tua --

bagus sebenarnya Morphan Set dari grolier ni...
lagipun siap ada guide yang simple sampai yang susah untuk build sesuatu benda tu...
sebab mencabar kretiviti anak-anak...
tapi rasanya anak-anak tak tercabar kot, mak bapak yang tercabar haha...


3 yang komen:

syawalsimpsons said...

yee akhirnya menjadi jua

zarena heeney said...

menjadi jugak akhirnya
hehehehhe betul tu sbb mak bapak yg kena siapka dulu eheh

Nad MamaZN said...

Haha..!
Takpe mula2 je sbb adam nak tgk cemane papa buat
Pasni bila buat balik mesti adam dh expert buat sendrik :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com