Nuffnang Gadget

June 17, 2013

Memerah Otak Selama 3 Hari...


Assalammualaikum sahabat...
start arini sampai hari rabu Alycia ada traning kat KL...

sempatlah merasa menempuh jem nak ke KL...
tapi nak buat macam mana, ku redahh jer jebat...

perlu khatam Liferay Developer ni sebagai salah satu daripada requirement untuk bangunkan dan maintain portal kementerian...
huhu, tugasan yang berat lepas ni menanti...

baru jer belajar installation eclipse, JDK, Liferay...
dah rasa nak pitam..
belum lagi nak buat development huhu...

ok, gud luck to me ;)


4 yang komen:

syawalsimpsons said...

chaiyok2...

ieyda said...

good luck for u kak...
i follow ur blog..

Masni Syafie said...

gd luck n all d best (",) followww

Mia Liana said...

dah sehabis perah ni.... huhuhu

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com