Nuffnang Gadget

June 3, 2013

Sekitar Majlis Konvokesyen Acu Adam...

ok entry sempena majlis konvokesyen Acu Adam minggu lepas...
nasib buat dekat jer kat PICC...
so, sonang tak payah nak jalan jauh-jauh...
dah merasa dah haritu ke Skudai masa konvokesyen adik Alycia yang no. 3...

Adik Alycia yang Acu ni belajar di Institut Perguruan Perlis, ambik Ijazah Sarjana Muda Perguruan... 
tak lama lagi jadi cikgu lah tu...
sekarang jadi penganggur terhormat lagi kat rumah ...

Majlis konvokesyen Acu sesi petang...
so, kami datang lambat jugak dalam pukul 3.30 petang...
malas nak datang cepat-cepat sebab tau dah mesti lambat habis punya...

-- sementara tunggu habis majlis kat dalam, lepak dulu kat luar dewan... nasib lah kat PICC tak panas --

-- muka budak dah boring dan ngantuk... tapi bear Acu tu tetap pegang, nanti nak bagi kat Acu --

-- ada jugak disediakan skrin besar kat luar, tapi kerusi sikit sangat --

-- ok, time ni Acu baru keluar... cepat-cepat posing dengan Acu... Adam tu dah bad mood sebab dia ngantuk ... time ni adik yang no. 2 umi Bismi tak dapat datang --

-- tahniah Acu... tahun depan nak hadiah besday henbeg Coach ... pelaburan 5 tahun tanggung belajar haha --

-- Alycia with Adam yang memang moody ... alahai anak --

lepas Acu Adam konvo, tetiba mama Adam pun nak konvo pulak ...
;
;
;

-- lama dah tak pakai jubah ni... last 12 tahun yang lalu ... rasa macam nak belajar balik lah, tapi malas hehe --

-- best pulak diserikan dengan kehadiran 2 orang anak ... eh yang lagi sorang tu Kakak Bismi anak buah Alycia --


5 yang komen:

zarena heeney said...

tahniah utk adik alycia

PinKy MoMMa said...

tahniah utk adik kamu..
aah rindu hari jubah..seronok..byk dapat mungeeee hehehehe

syawalsimpsons said...

nampak macam alycia yang konvo la

::NureeN:: said...

hehe.. dah nmpk alycia jerr yg konvo :)

Adlin Mohamad said...

cepat tambah b ... cam lawa je gambo ngan 2 anak tu hehehe

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com