Nuffnang Gadget

June 12, 2013

Wordless Wednesday | Air Avokado..

Masa kat Bandung aritu, ni lah air paling popular kat sana... Air avokado... Pekat giler + sedap giler... Dah lah murah, dalam rm 2.00++ jer duit Malaysia..


Sent from my BlackBerry®.

7 yang komen:

Sidratul Muntaha said...

jus pulkatkan klu tak silap
blogegr yg otai memasak selalu buat air ni dlm blog diaorang
lama dah nk try tpi tak sempat2.
ahahaha

Adlin Mohamad said...

sedap ke b,
pekat giler eyh

syawalsimpsons said...

pekat tu...wong solo ado..tapi tak penah try...tp member kata tak lawan rasa kat sna

nabila zaremi said...

aduh..kecur air liur....

zarena heeney said...

klu mkn di kedai ayam peyek
mesti ada air nie

Azhafizah Md Nor said...

buat telan air liur ni kak..pastinye sedap kan!

Mia Liana said...

memang sedap.. sedap... tapi kitorang kalau ke sana minum es limau..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com