Nuffnang Gadget

July 18, 2013

Adam Yang Macam-macam...

eh, lama tak upload gambar Adam Zikry ni...
sekarang dah besar lagi dia macam-macam...
dah boleh jadi kawan bergaduh mulut dah ni kalau kat rumah...

ni gambar terbaru Adam masa kat rumah wan di Kuala Pilah minggu lepas...

-- buat gaya ala-ala Pororo ... adoi, pengaruh kartun sungguh --

bila balik Kuala Pilah jer pandai pulak request kat Wan dia masak lauk siputt...
nasiblah kat Kuala Pilah tu senang nak carik siput sedut...

-- ni bersama sepupu Adam, anak buah en Ajip ~ Aqila --

Alhamdulilah, sekarang dah besar dah makin behave...
dulu kalau balik kampung memang nak berkepit ajer kat mama...
tak boleh nak bergerak...
ke dapur ikut... ke luar ikut...
tapi sekarang dah ok, dah boleh main sendiri...
tengok tv sendiri... main tab sendiri...

Ni dah nak raya ni dia dah tau dah apa makna hari raya...
dah siap cakap nanti Adam nak pakai baju Melayu...
nak pergi masjid ramai orang...
nak pergi kubur tengok kubur atok...

Alhamdulilah, mama & papa sayang Adam...
bangga dengan Adam... luv u babehhh...

9 yang komen:

Nad MamaZN said...

Zakwan pun mcm ada gak dulu..
Ke hulu ke hilir ngekor maknya jek
Tp tu klu kt kg papazakwan, klu kt kg kite xde plak camtu huhu
Skrg ni nayli plak..
Huhu bertabah je la ;)

Ummimanje said...

Salam Ramadhan salam singgah buat tuan rumah...salam perkenalan dari UmmiKami.. ^^

syawalsimpsons said...

seronok dak tecik ni kat sana yee

Normi Nieza said...

best layan kerenah budak2..:)

Adlin Mohamad said...

senag b dah besar ni kita x penat sgt dia tau buat hal sendiri

zarena heeney said...

dah makin sesuaikan keadaan :)

JaSSNaNi said...

ye la.. adam dah makin besar dan makin bijak.. senang la mama skrg.. :D takde nak ngendeng ngendeng lagi.. :P

::NureeN:: said...

xpalin kat adam betul2 makna raya, sure dia paham :)

adianiez AIDA said...

moga adam zikry jadi anak yg baik ye :-)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com