Nuffnang Gadget

July 22, 2013

Jom Order Biskut Seroja ...

Salam...
Selamat memulakan kerja di hari yang baru ;)

ok, Alycia ada menjual Biskut Seroja yang dibuat sendiri oleh makcik Alycia...
sangat sedap dan cantik bila dimasukkan ke dalam bekas...
kat dalam kelopak seroja tu butter cream perisa peanut ...
boleh jugak kalau nak order buat hantaran ...



so, bagi sesiapa yang berminat nak order bole sms/wasup Alycia ~ 019-6238010...
atau emel : deqya2000@yahoo.com...

Last order adalah pada 27/7/2013...
Order ready pada 3 - 4 Ogos 2013 ...
dan pickup point adalah di area Bangi @ Putrajaya ...

4 yang komen:

zarena heeney said...

comelnya kuih tu

Normi Nieza said...

order jgn tak order..:)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Alycia..mmg sedap kuih ni.Tp nak membuatnya mmg la kena byk sabo...hihi

Hidayah A Kassim said...

santeknye kuihh

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com