Nuffnang Gadget

July 11, 2013

Blog Masakan Paling Popular...

nampaknya bulan puasa ni, blog masakan antara keyword yang paling popular kan...
cetengok keyword kat blog Alycia semalam...
semuanya pasal blog masakan...


oh ya, pernah dulu Alycia post pasal Blog Masakan Popular ...
antaranya yang menjadi feveret rujukan untuk menu memasak...









itu antara blog masakan yang sering menjadi rujukan Alycia...
eh, kalau korang ada lagi blog masakan yang best-best boleh sharekan kat sini...

untung jadi blogger masakan ni...
bila orang pandai memasak ni masak, pastu post kat post mesti jadi ikutan...

yang tak pandai masak macam Alycia ni kopipes jerlah heheh...
tapi kalau nak suruh Alycia masak masakan Negeri Sembilan ha itu okeh...


ni dah jadi signature dish dah ni..
Gulai Puyuh Salai Versi Pilah...

Insya Allah minggu ni balik rumah mertua kat Kuala Pilah bolehlah beli puyuh salai, sembilang salai, daging salai banyak-banyak...
buat stok di bulan puasa...
orang Negeri Sembilan tak makan podeh memang tak sah kan haha...

korang menu berbuka apa arini??


11 yang komen:

Normi Nieza said...

alahai sdapnya tgk..:)

JaSSNaNi said...

betul tu.. bulan posa semua mak mak dok cari resepi kat blog kan.. :) hehehehe.. tu la mudahnya internet.. sharing is caring.. :) sedapppnyaaa!!!!

*azni* said...

arini berbuka dgn ns goreng sajork..hehe..

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

alahai terliur...huhu

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

lparnya tgk mknan..huhu..th xpe..blog mskn famous sbb dila tiap2 hr cari resepi nk msak pe..hihi

Cik Matahariku said...

blog Mat Gebu dan Home sweet home mmg biasa singgah.best2 resepi yang depa buat..hehhe.. salam kenal dari cikmatahariku..:)-

Dapur Korea said...

emmm....it look yummy

salmiah said...

resepi yang lazat2..;)

Pengedar Shaklee Terbesar Di Kuching Dengan READY STOCK

En Ahmad said...

Pengedar rempah asli tanpa campuran dan rempah Eropah

Www.Theflavourist.Com

En Ahmad said...

Salam semua. Kami adalah pembekal rempah asli tanpa campuran dan rempah Eropah dgn harga pukal yg murah dan berkualiti tinggi. Layari www.theflavourist.com utk senarai penuh rempah kami.

Www.Theflavourist.Com

Terima kasih

Aisyah Ghazi said...

tgk gambar je mmg dh tahu sodap ni! lapar je tgk smua. huhu.
Anyway, free2 jemput ke blog saya untuk info2 kekal fit and slim.

>>>Tips Slim & Fit Semula Jadi!<<<

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com