Nuffnang Gadget

July 5, 2013

Pertama Kali Menjadi Penaja...


semalam masa training Liferay Administrator di KL, sempat kami berbincang pasal blog dengan Mialiana...

dan Mialiana offer Alycia if berminat nak menjadi penaja untuk Giveaway 10K Followers di Blog Mialiana.com...
ofkoslah Alycia berminat...
lagipun ini salah satu cara untuk  menaikkan trafik blog kita dan salah satu cara untuk mempromosikan produk yang Alycia jual....

dan hadiah yang Alycia tawarkan adalah 1 kotak BBPlus Colagen kepada pemenang bertuah...


Semua wanita ingin CANTIK kan? 

Kecantikan sebenarnya perlu dijaga dan dipelihara sejak remaja lagi. Wajah adalah aset utama setiap wanita baik remaja hinggalah yang berusia. Dari wajah turun ke hati itulah lumrah kehidupan dalam dunia realiti. Walau pun realitinya hanya wanita peringkat umur 30 an ke-atas sahaja yang lebih cenderung untuk memikirkan soal keremajaan kulit namun kini remaja hingga lah berusia sudah mula menjaga dan menitik beratkan kesuburan dan keanjalan kulit yang bersih, tegang dan cantik.

BBPlus Kolagen dicipta untuk memenuhi impian anda...

MENGAPA memilih BB Plus Colagen?

BB Plus diperbuat daripada kolagen ikan yang bermutu tinggi. Kolagen ikan dikelaskan sebagai Kolagen Jenis 2, yang mempunyai struktur rantaian asid amino yang seakan-akan sama seperti yang terdapat dalam kolagen manusia. Habitat semulajadi ikan menyebabkan kolagen ikan mempunyai kandungan Prolin dan Glisin yang cukup dalam suhu badan ikan yang rendah iaitu sama seperti kolagen manusia. Prolin dan Glisin adalah dua jenis asid amino yang penting untuk penghasilan kolagen, mengekalkan kecantikan kulit dan kesihatan rawan. Kolagen ikan ditukarkan menjadi peptida dengan menggunakan teknologi terkini untuk sumber kolagen yang kaya dan kesan penyerapan yang lebih baik.

BAGAIMANA BB Plus BERTINDAK?
1. Memulih - Menggalakkan pembersihan mikro, menggantikan peptida kolagen bagi rantaian kolagen yang telah rosak ataupun lemah
2. Membina - Menguatkan dan melindungi rantaian kolagen melalui proses antioksida
3. Memperbaharui - Menggalakkan pertumbuhan dan penghasilan sel kolagen baru

kepada kawan-kawan, jangan lupe yer ke Blog Mialiana.com
GA berlangsung 7 - 21 Julai 2013...
banyak lagi hadiah menarik menanti anda ;)

dan juga lupe like Page Rahsia Kulit Cantik untuk mengetahui tentang produk BBPlus Colagen...

Like Page : Rahsia Kulit Cantik


12 yang komen:

syawalsimpsons said...

best ni jadi penaja

Mia Liana said...

terharunya mia... terima kasih ya alycia.. (^_^)

Kisah Si Dairy said...

datang singgah...

adrianna syaz said...

Saya join segmen mialiana..folo blog alycia..klu sudi snggah ke blog sya ya :D

Azrul Azmi said...

Datang dari Blog Mia Liana… Done Follow you… Ada masa, datang la jenguk blog saya

jaakechik said...

salam selamat pagi...

jaa datang dari blog mialiana ni...

http://www.jaakechik.com/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html

jaakechik said...

done follow!!

Normi Nieza said...

done follow..klu sudi follow sy balik..:)

Normi Nieza said...

http://norminieza.blogspot.com/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html

Mieza Jhaa K said...

I kenal blog Alycia melalui GA Kak Mia la..so awesome.. kalau dapat BB Plus Colagen laaaagi awesome..hehe

ekin schmidt said...

1st time giveaway sy nk join.
sy ngah like dan blogwalking 1 1 blog penaja.
tglkan jejak skit kt sni sbb nnti sure sy dtg lg mengomen ..hikhik..
da siap semua nnti bru sy publish entri join giveaway mia liana tu :)

^^eKaTiKaH^^ said...

datang berkunjung blog sponser. kite menang hadiah akak la. hee, first time menang hadiah serupa ini ^_^ sye dah bagi details pada kak Mia

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com