Nuffnang Gadget

July 19, 2013

Projek Apam Pink...

semalam Alycia cuti, maklumlah puasa - puasa ni tak boleh salah makan...
pastu tanye kat Adam nak makan apa?
terus Adam cakap nak makan apam pink...
what ?? apam??? alah, nyesal tanya...

malas nak keluar je bazar Ramadan + memang ada tepung mix apam kat rumah...
gigih lah petang semalam buat projek Apam pink Adam...



ni tengah kukus ... letak comei-comei dalam bekas...
kebetukan semalam buat banyak, so dapatlah bawak moreh kat surau malam tadi...



tadaaaaa... apam pink dah siap....
semalam buka berdua jer dengan Adam sebab en ajip buka dengan opismate kat shah alam...
so menu semalam = sardin dan cekodok udang...
Adam pulak buat lauk sup telur + karet...

alhamdulilah, syukur dengan rezeki dari Nya...

Notakaki Alycia : arini Adam nak apam pink lagi & donut... adoi, macam dia pulak yang puasa ;)

posted from Bloggeroid


8 yang komen:

:: Cik Viva :: said...

Comel je request donut pink..hehe

JaSSNaNi said...

rajinnya.. siap apam pink lagi.. cicah kepala masin2 sedap tu..

Adlin Mohamad said...

kyra hari2 roti jalan donut coklat hehee

Nad MamaZN said...

Tak reti wat apam
Senang ek?

zarena heeney said...

hehehhehe apam pink yea
auntie nak skit

michelle De hunny said...

hye ! :)
singgah dan follow sponser ni dari blog kak Mia Liana :)
#914
sudilah kiranya berkunjung kembali ^^

Farah Waheda Wahid said...

salam kenal, saya singgah sini dan follow melalui GA kak mia...

http://www.bubblynotes.com/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Siggah lagi..tgk apam pinkish..hehehe..comel jerr...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com