Nuffnang Gadget

July 12, 2013

Ramadan Ke-2 Berbuka Di Luar....

Alkisahnya petang semalam takde lah plan nak berbuka di luar...
dah siap-siap keluarkan ikan dan sayur dari petiais....

pastu en ajip balik dia ajak beli barang rumah....
dah alang-alang tu buka puasa sekalilah nampaknya...
dan lokasi yang dipilih pastinya yang dekat-dekat = Alamanda...


masa kitaorang sampai food court ni lengang jer...
bole pilih-pilih lagi nak duduk meja mana....
memang awal-awal puasa ramai yang lebih selesa berbuka di rumah kan...


adam yang macam orang puasa... tak menyempat...


menu mama dan Adam sama = sizling yeemee...
biasa kalau makan time tak puasa beli 1 share berdua dgn Adam...
tetiba pulak time puasa nak beli sorang 1 haha...
tamakkkkkk :D

posted from Bloggeroid


4 yang komen:

Nad MamaZN said...

Nmpk sedap jek sizzling tu
Hehe
Tak de masa lg nk buka kt luar :)
Nnt nk cr ms gak la :)

Adlin Mohamad said...

semalam bungkus tp buka luar lum lagi
hari ni back to normal ketuk2 ramadan lat dapur

mama_onie said...

Wah sama ngan akeem.suka sizzling yee mee

Si Matatajam said...

Bestnya menu....done folo here

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com