Nuffnang Gadget

July 2, 2013

Taman Mini ...

duduk rumah tinggi-tinggi ni takde lah tanah nak buat taman ada air terjun... jadilah dapat jugak design taman mini macam ni kat balcony...



ok tak kawan-kawan...
nanti nak dekat-dekat raya nak tambah bunga dan pasu sikit...

alhamdulilah, orkid pun dah mula serasi kat taman mini ni ;)
nak tambah koleksi orkid banyak-banyak...
I like orkid....


posted from Bloggeroid


2 yang komen:

Sidratul Muntaha said...

kami dok uamh sewa je..
klu tak
lama dah tnm serai ke or herba2..
aritu tingin jugak nk tnm dlm pasu kecik yg byk jual kat cold storage tu
thu2 laki kami tak bgi sbb boleh mengundang semut..
huhuuhh

AiSyA LiEzA said...

hehehe... kalau kat rumah sy..kiri kanan depan belakg mama kasi tanam bunga2 n tumbhn hijau n colourfull..ekkekek :))

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com