Nuffnang Gadget

July 4, 2013

Training Liferay Administrator...

oh, training again...
kena complete kan training Liferay ni sebab ini last training with SKALI ...
tahun ni tak payah tunggu sampai hujung tahun nak kursus lebih 7 hari...
pertengahan tahun dah dapat 18 hari...

setiap kali kursus belajar benda baru...
harini berjinak-jinak dengan software tomcat, glassfish, liferay... macam-macam...
lagi sakit kepala bila cikgu suruh buat installation ikut manual yg cikgu bagi...
adoiii, poning palo acik...
tapi nasib cikgu baik ati tunjuk step by step sebab smua buat muka blur hehe...



ok, esok last training ni...
rindu pulak nak kumpul balik ramai-ramai macam ni...
nak bergosip bagai hehe..



seperti biasa bila dah sama-sama bidang IT, pasti ada antaranya blogger tegar..yang si jejaka tu satu kementerian, owner blog MyKeledek.com ... Dennis namanya...
yang si manis bertudung biru tu owner mialiana.com... memang dah femes tu...
setiap kali jumpe pasti tak lari bincang topik blog...

alhamdulilah, syukur berjumpa dengan kengkawan yang tak lokek ilmu ni...
posted from Bloggeroid

5 yang komen:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Wah!bestnya jumpa rakan blogger....

Mia Liana said...

touchingnya.... mia pun blur juga belajar ni... huhuhu mabuk coding.

Rizal Slaughterheart said...

tomcat? glassfish? liferay?... saya paling power C++ jer... hehehe

Mieza Jhaa K said...

Haa ni satu kos dgn adik ipar saya la ni..

mama ADAMAN said...

kita tak pernah ambik gambar sesama kan.... mode sedih

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com