Nuffnang Gadget

July 17, 2013

Wordless Wednesday | Gulai Siput Sedut Lagi...


kalau last week buat entry WW pasal Adam suka makan siput sedut...
ni lah gambar siput sedut masak lemak cili api yang Wan Adam masak...
bertambah-tambah Adam makan...

hopefully Adam tak request nak siput sedut time balik raya rumah  wan nanti huhu...

8 yang komen:

syawalsimpsons said...

ni fav sue ni

mama tisya said...

tk mkn lg siput sedut bln puasa ni....oh adam pandai mkn siput sedut ye

ejulz said...

lama x mkn sifut.. hehe

*azni* said...

mcm sedap je..feveret adam rupenye..

Adlin Mohamad said...

kami pun suka siput sedut ..kyra kalau makan suh papa dia sedut dulu hahaha ..yummpyy pagi2 tgk food terliur dah

Normi Nieza said...

alahai sdapnya..:)

Nad MamaZN said...

Tak reti makan
Tak cukup nafas nak sedut
Hahaha!
Adam hebat la! :)

::NureeN:: said...

sedap dap dap dap....
bln puasa ni x der plak nk beli sbb x reti buat,,, slalu mkn yg kat kedai jer hehe

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com