Nuffnang Gadget

August 15, 2013

Doctor Adam...

sekarang Adam dah ada cita-cita baru...
kalau sebelum ni dia bila tanya Adam dah besar nak jadi apa??
Pasti Adam jawab nak bawak lori bomba... bawak traktar... bawak lori sampah...

tapi sekarang ni dah lain...
dia nak jadi doctor...
semalam siap beli set permainan doktor-doktor kat Giant...
dia kata nak check ayah dia (adik Alycia) sebab jatuh motor accident masa 2 hari raya yang lalu...

-- inilah dia Doktor Adam --

lagi satu nak jadi doktor sebab terpengaruh dengan citer kartun Doc McStuffins ...


pengaruh tv sungguh Adam...
tapi kalau betul-betul Adam minat nak jadi doktor, mama doakan...
dapat jugak anak mama jadi doktor untuk mama dengan papa nantikan ;)


8 yang komen:

mekchu said...

senang la auntie kalo sakit nnti jumpa doktor dadam...

Ms Pearl said...

jalan jalan hop from one blog to blog bumped into ur blog. cutie pink i must say! :D

salam perkenalan! from Ms Pearl :D
http://chepearl.blogspot.com/

Nadya Dyana said...

InshaAllah one day ^^ hee

PinKy MoMMa said...

adam..aunty nak bersalin dah ni, meh tlg cek aunty meh hehehe

Adlin Mohamad said...

kyra dr dulu sampai skang cita2 nak jadi polis hehehe

Mia Liana said...

boleh kawan dengan doktor sofea la ni.... hihihih

Syima ~Mama Kyra~ said...

Sama la cam kyra suka sgt tgk cite kartoon Dr nie.. pas abis cite dia p check bb dolls sume..Haha...kdg PaMa kena berlakon jd patient..hehe..

zarena heeney said...

in sya Allah

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com