Nuffnang Gadget

August 14, 2013

Salam Aidilfiti Dari Alycia ...

-- Sticky post sampai 14 Ogos 2013 --

Sedar tak sedar harini dah masuk 27 Ramadhan...
Insya Allah, 3 hari lagi kita semua bakal meraikan Aidilfitri ...
Alycia harini last day kerja, esok dah start cuti dan balik kampung yeyyyyy...
harini pun jalan dah mula lengang...
sekajap jer sampai kat opis... takdelah nak jem2 bagai...

Buat semua sahabat ...

Alycia mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri...
Maaf Zahir dan Batin jika ada silap dan salah...
terkasar bahasa, tersilap kata...
ampun dan maaf dipinta...
semoga Aidilfitri ini kita sambut dengan penuh kesyukuran...
dengan penuh kesederhanaan...
dan yang paling penting berhati-hati dijalan raya...
takpe lambat, asalkan kita semua dapat berkumpul bersama-sama...

Alycia akan beraya di Kuala Pilah, Negeri Sembilan rumah mertua...
then 3 hari raya baru balik ke rumah family Alycia di Mantin, Negeri Sembilan...
cuti selama 1 minggu...
kalau dah ada dekat-dekat situ caling-caling yer...
mana tau dapat ketemu muka di hari raya...
selama ni main sapa-sapa jer kan kat blog hehe...

Salam Aidilfitri dari kami ;)


Notakaki Alycia : tahun ni kad guna header blog ajer... tak sempat nak decorate bagai... jemput kawan-kawan yang singgah ambik kad, tepek kat blog... sebagai tanda kita berkenalan di alam maya ;)

Pecah kaca pecah tong, sudah baca harap gantung ;)


9 yang komen:

mama tisya said...

selamat hari raya utk alycia sefamily

syawalsimpsons said...

salam lebaran alycia

Norazilawati Ahmad said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Alycia n family...semoga berbahagia di hari lebaran...

Adlin Mohamad said...

selamat hari raya

Adhie Sunan Saifuddin said...

salam aidilfitri...

Sidratul Muntaha said...

Taqabbalallahu Minna Wa Minkum Wa Ja’alanallahu Minal ‘Aidin Wal Faizin

Norhasniza Khalid said...

selamat hari raya...

MOHAMAD SHARIL BIN SALIHAN said...

sELAMAT Hari Raya....

Nadya Dyana said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri :D
http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/selamat-hari-raya.html

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com