Nuffnang Gadget

September 12, 2013

Jamuan Raya Sana Sini...

aiikkkk, raya dah habis kau baru sibuk nak citer pasal open house raya haha...
nilah akibatnya kalau tak transfer gambar dari kamera awal-awal...
sudahnya bila transfer raya dah habiss...
ha, gasak lah labu.... 

daripada gambar tu simpan macam tu baik letak kat blog kan...
ada jugak bahan nak tulis blog harini hehe....

Open House With Geng Merayap

ha, ni 1st sekali jamuan raya dan the only one kot open house with Geng Merayap...
sebabnya 3 orang geng merayap ni sedang berpantang + mabuk-mabuk....
dan lagi 3 orang bakal dipantangkan hahaha...

-- 3 orang jer yang available... so, 3 orang jer lah yang beropen-house... yang sedang pegang anak tu adalah tuan rumah = Siti Fatimah --

-- posing rasmi bagi Geng Merayap yang lain jeles --

Majlis Hari Raya Kementerian

setiap tahun Majlis Hari Raya Kementerian ni antara event yang ditunggu-tunggu...
besttt sangat sebab dah tau mesti ada booth-booth dari Jabatan/Agensi...
so, boleh rasa macam-macam makanan...
kebetulan kami seofis sampai awal...
so, bolehlah pilih meja yang paling dekat dengan makanan kan...

-- suasana di Dewan MAEPS --

-- sampai-sampai nilah menu yang diambik dulu... laksa Perlis sponser by MADA dan tat nenas dan nenas sponsor by Lembaga Nenas --

-- meriahkan depa sambil makan sambil ambik gambar --

-- ni gambar ramai-ramai dengan semua geng bahagian yang datang --

ok, lepas ni entry jamuan raya kat bahagian pulak ;)


3 yang komen:

Azhafizah Md Nor said...

best pergi open house dan jamuan raya ni sebab macam macam dapat makan sesambil sembang jumpe kengkawan :)

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

bestnya merayap..heheheee

syawalsimpsons said...

nampak meriah tu

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com