Nuffnang Gadget

September 4, 2013

Jom Makan Durian....

Untung sebenarnya kerja kat kementerian ni...
setiap kali ada pesta buah-buahan atau jualan buah-buahan pasti kami tak ketinggalan nak beli...
kebetulan dari minggu lepas lagi ada Pesta Jom Makan Buah-buahan Tempatan...
apa, lagi jom lah makan ramai-ramai secara berjemaah hehe...

picca dari kamera henpon jer ...

-- ni hari Isnin lepas... jom makan durian --

disebabkan harini last, so terus ambik peluang beli anak pokok...
nanti nak bawak balik kampung tanam...
Alycia beli pokok pulasan... 1 anak pokok RM 3.00 ...


pastu beli sekali dutian bawak balik untuk Adam dan papa Adam...
sekilo RM 5.00 ...


pasti merindui saat-saat manis macam ni kalau kena pindah tempat lain huhu...


9 yang komen:

Aswan Azmy said...

wah..best kalau dapat pergi kat pesta ni..

Normi Nieza said...

sdapnya durian..:)

Syima ~Mama Kyra~ said...

wah...bestnya..untung ler...

Azhafizah Md Nor said...

Phew~ Nasib Fiza tak makan durian.Kalau tak terliur dah ni..heehhe

KhaiZa said...

wau... bestnya

Dennis said...

pindah tempat lain? amboi, naik pangkat

Uncle Lee said...

Hi Azura, this coming to you from Canada.
Saya da laman ta'makan durian begitu. Ada juga tetapi frozen dari Thailand, makan macham ice cream pulak.
Suka tengok gambar sini.
Have fun and simpan satu lagu dalam hati.
Lee.

Mama ADAMAN said...

Dh nk Pindah ker......baru nk Jadi Teman ...hahaha

nabila zaremi said...

Duuuurriiiiaannnnnnnn...sy dok area kampung2 je pon..tak susah nak dapat tp tak terasa nak mkn..bila tgok orang mkn rasa sedap lak..hehehe

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com