Nuffnang Gadget

September 3, 2013

Motor Baru Adam...

salam semua...
huhuhu, memang lama sangat Alycia tak update blog...
bizi sangat last week dengan trainingnya... 
dengan open house rayanya...

so sebagai pembuka entry minggu ni, tunjuk lah gambar Adam dengan motor barunya...
bukan main ensyen lagi sekarang Adam dah ada motor baru...
kebetulan haritu teman nekma Adam ke Nilai 3...
so, tengah ada lelong mainan budak-budak...
nampak pulak motor yang memang dah lama Adam idamkan...
yang main tekan-tekan tak payah nak tolak pakai kaki...
tak payah nak kayuh...

harga pun ok dapat harga rm 120...
sebab dah lama survey kat luar memang mahal sangat...

ni pun hasil duit raya Adam + duit mama sikit-sikit hehe....

-- eksyen kan dia dengan motor baru --


-- dengan Kak Bismi... kak Bismi dah dapat adik baru dah semalam... baby girl --

Notakaki Alycia : banyaknyer lah hai entry raya ni nak buat... bila nak start... bila nak start hehe...



3 yang komen:

Azhafizah Md Nor said...

pasni kena beli motor besar pulak untuk adam kan mama :)

Normi Nieza said...

wah..best tu..:)

Nadya Dyana said...

woaaa hehe syok la adam dpt main ^^

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com