Nuffnang Gadget

September 6, 2013

Raya With Blogger ...

Alhamdulilah... harini baru nak start citer pasal raya...
walaupun harini last day raya...
tak kisah lah kan.. janji Alycia update ngeh ngeh...

ni tak ingat raya yang ke berapa ntah... yang pasti hari Ahad...
dapat jemputan dari teman blogger...
mesti semua orang kenal kan dengan nama Sue @ Syawalsimpsons ...

-- sempat snap gambar ni kat rumah sue hehe --

kebetulan Alycia sampai pun dan petang...
ada 3 family blogger yang ada time tu... 
yang Alycia kenal cuma Fiza Naman...
yang lain tu baru 1st time kenal...
tak salah Falisya dan Cik Jue ...
lupa pulak nak tanya apa nama blog diaorang...
harap tuan rumah @ Sue boleh bagi link blog diaorang kat sini...
nak jugak berkenalan sesama blogger kan....

-- dari kir : Falisya, Cik Jue, Sue, Alycia dan Fiza Naman --

cuma tak dapat jumpa Nad @ MamaZN sebab Nad datang awal...

makanan tuan rumah bihun soto tu sedap sangat...
Adam sampai tambah 2 kali lagi...

seronok gak sesekali jumpa geng blogger macam ni...


9 yang komen:

mama tisya said...

oh sronok dpt p beraya umh blogger pastu dpt jmpa blogger2 lain..yg tu bkn falisya tp falsya

syawalsimpsons said...

TQ alycia datang umah ye...pasni nnt datang2 la lagi ye..best la dadam ni ramah sangat tau...

falsya ni : http://livinglifesoul.blogspot.com/


cik jue : http://anna-jueanna.blogspot.com/

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

wahhh pertemuan sesama blogger mmg best!

Nad MamaZN said...

Tu la, xdpt jumpa alycia ptg tu
Fiza ngan cikjue pun xsempat
Ada open house lain sdg menanti
Hehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. bestnya jumpa rakan2 blogger :)

nabila zaremi said...

waa..best bila gathering camni kan..

Azhafizah Md Nor said...

bestkan dapat jumpe kengkawan blogger. tumpang gembira :)

Falsya said...

haiiii..mesti la kite ingat..hehehe...

Jue a.k.a Ibu 2F said...

salam kenal...
suka dapat tambah kawan blog...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com