Nuffnang Gadget

October 10, 2013

Aktiviti Weekend Kami...

Ok, ni nak buat entry tentang aktiviti weekend haritu...
penuh dua-dua hari memenuhi jemputan kahwin...
hari sabtu wedding sepupu di Bandar Tasik Permaisuri...
hari Ahad wedding anak opismate di Keramat...

kita cerita pasal hari Ahad lah dulu yer sebab hari Sabtu belum copy gambar lagi hehe...

-- on da way dalam kereta... mama muka tak sudah sebab pagi tu diserang selsema... mekap pun dah tak nampak macam mekap huhu --

sampai kat rumah pengantin pun tepat pukul 1.00, waktu puncak...
takdelah nak ambik gambar bagai sebab dengan panas, dengan beratur ambik makanan lagi...
lepas makan salam-salam family pengantin terus balik...

tanya Adam nak ke mana...


jawab Adam nak pergi huruf 'R'...
maksudnya adalah di sini...
;
;
;


nampak tak itu huruf R besar...
ha ke situ lah kami...
gambar tu dah selesai shoping di huruf R hehe...


destinasi kami seterusnya... KLCC ...

sebelum ni tak pernah lagi pergi Toys R Us di KLCC...
jenuh lah mencarik kat mana lokasi...
biasa pergi di Alamanda, Mid Valley @ di IOI Mall Puchong...

sampai ajer kat huruf R, Adam dah tau dah kat mana nak tuju...
terus ke lokasi LEGO...
sekarang minat nak beli LEGO sejak ada Morphun set dari Grollier...



-- papa tukang monitor apa Adam nak beli... lulus ke tak lulus... mama jadi bendahari jer hehe --

dan akhirnnya....
inilah yang dibeli oleh Adam...
;
;
;


Adoi... lego kecik-kecik...
memang bikin mama dengan papa stress ni Adam...
suruh beli yang besar-besar tak nak...
gasaklah sampai rumah nanti sape jadi mangsa huhu...

disebabkan mama stress Adam beli LEGO kecik-kecik, terus mama hilangkan stress dengan membeli something untuk diri sendiri....

tu yang terbeli henbeg tu sebab kebetulan ada Member Card Sales kat ISETAN, KLCC ...

lepas penat shoping, papa pulak sibuk lapar...
teruslah kenyangkan perut dekat Secret Recipe...


ha itu ajerlah citer hujung minggu kami...
ada lagi tu sebab aktiviti sampai ke malam...
balik terus nak tido jer nanti hehe...

"bak kata papa... hari minggu hari bersama family "

5 yang komen:

Adlin Mohamad said...

lawanya umah baru ..sape yg design ni shantekkk ...
lama x jejak kaki kat klcc sejak anak dah 3org hahaha

Normi Nieza said...

hujung minggu cik nor kat umah jer tak g mana2..:)

Azhafizah Md Nor said...

wa bestnya jalan jalan dan shopping sakan..lepas ni cuti sekolah mesti ada kenduri lagi dan lagi kan..dan lepas kenduri mesti melencong ke tempat lain sebelum balik.hehehehe

Noe said...

wahhh...pergi bershopping upanya...ingatkan g kenduri jer..

zarena heeney said...

musim tak sihat skang nie kan
sana sini org demam dan batuk

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com