Nuffnang Gadget

October 11, 2013

Blog Berwajah Baru...


eh eh ... korang perasan tak blog kita ni...
ke korang perasan tapi buat-buat tak perasan hehe...

Alhamdulilah, menjadi jugak idea nak tukar design baru...
kali ni takdelah nak makeover 100%...
just buat sedikit penambahbaikan dari segi templete dan design...

Bulan 10, 2013 buat makeover 100%...
ni templete blog yang lama kalau korang masih ingat...


nak ada pnky-pinky (biasalah pompuan kan)...
pastu  tema blog yang nampak feminin, sofistiketed, nampak hot...

Bulan 10, 2013 --> 2 tahun lepas tu...
makeover sikit ...
dan semalam secara rasminya dah design baru...




ini header...

dan ini footernya...


orang yang bertanggungjawan mengubah adalah tak lain dan tak bukan...
Adik manis ni =  Azhafizah ...

walaupun dia kata dia bizy sikit (maklumlah baru naik pelamin kan)...
tapi tetap tunggu masa lapang dia...
sebab dah serasi bersama dengan idea dan konsep yang Azhafizah buat...

kali ni just kata kat dia still nak tema yang sama pinky-pinky...
cuma tukar header dan tukar konsep...
kali ni ambik konsep ceria-ceria sikit = rama-rama...

tengkiu Azhafizah sebab berjaya merealisasikan idea akak Alycia ni hehe...
sebagai kredit, nanti kak Alycia bagi ole-ole dari Korea yer ;)

"Kawan-kawan... cantik tak design baru ni... ke ada apa-apa lagi yg perlu diubah..."

16 yang komen:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, lawanya header baru! awesome sangat kak! hehehhee

Noe said...

mmg cantik....lepas ni mesti bertambah semangat nk update n3..

Farah Waheda Wahid said...

nice and i love it... ^_^

Adlin Mohamad said...

tu yg pasan semalam tu lawa b ...
rasa nak tukar wajah jugak la hahaha

AYuNG said...

cantik3..
hehe=)

Azhafizah Md Nor said...

sama sama.Thank you so much kak memberi kepercayaan mendesign blog akak lagi.. :)

syawalsimpsons said...

mmg cantik ni...sue pon nak ubah jugak..nnt la

MaMa CyDa said...

cantik lah zura ... i like ... ^_^

JAMIL HASHIM said...

assalamualaikum. tapi yang lama rasa terbaik pada pandangan saya. kerana sentiasa ditemani insan tersayang. { titipan sekadar ungkapan rasa )

Nadya Dyana said...

cantik2 :D suka ^^

Nur Kamsinah said...

cantik sangat !

HAJAR said...

Cantikkk.. ;)

Fizi Zaidi said...

wah cantik header baru nie :)

Time Traveller said...

baru nak blog walking sini.. bagus la tukar designb baru.. ada perubahan.. :D
(even tak tahu sebelum ni macam mana :P)

Salam Kenal :D

zarena heeney said...

mmg cantik
buat sendiri ker

Shida Radzuan said...

cunn :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com